Nivel System Laserski sustav za kontrolu građevinskih strojeva MC-1D

Cijena: 7.500,00 kn Rok isporuke / Dobavljivost: Dobavljivo Stanje zaliha: 5
- +
Pošaljite upit za artikl

Opis artikla

Laserski sustav za kontrolu građevinskih strojeva prilikom iskopa, ravnanja, izrade nagiba.

Rješenje za sve vrste građevinskih strojeva (bageri, rovokopači, buldožeri).

Brži rad, veća učinkovitost - stroj istovremeno može učiniti više.

Povećana preciznost rada.

Ušteda na materijalu koja je rezultat preciznog izravnavanja/iskopa površine.

Velika ušteda vremena - manje neizravnih mjerenja, smanjujući broj provjera mjerenja tijekom rada (rad se prati kontinuirano bez napuštanja kabine)

Upravljanje radom u kabini operatera - prijenos signala na zaslon kabine MC-RD1

Nivel System MC-1D je laserski sustav za kontrolu rada građevinskih strojeva

Sustav se sastoji od laserskog senzora prima signal s laserske razine rotacijskog lasera, koristeći LED indikatore, obavještava operatera na stroju o trenutnoj visini na kojo se nalazi lopatica stroja.

Iste informacije se pojavljuju i na prijamniku kabine RD-1MC. Ovako ujednačen rad senzora garantira brzo i učinkovito izvođenje zemljanih radova.

Mjerno rješenje - Nivel System MC-1D

Ovaj postupak se može automatizirati, pojednostaviti i skratiti laserskom tehnikom koja ubrzava rad u svakoj fazi.

U ovom slučaju laserski sustav, zahvaljujući senzoru instaliranom na grani/ruci bagera, može kontrolirati visinu i pad iskopa.

Rad je precizniji i brži.

MC-1D je sustav gotovog mobilnog seta, sklapanje nije problem i može ga se premještati sa stroja na stroj neposredno prije početka rada, a nakon završetka MC-1D sustav se skine sa stroja i spremi u transportni kofer.

MC-1D laserski senzor pričvršćen je na stroj jakim magnetima.

Svjetleći LED zaslon na senzoru obavještava operatera na stroju treba li u određenom trenutnku spustiti i podići košaru/kantu/žlicu. Pored toga MC-1D ima mogućnost prenošenja signala putem kabela na MC-RC1 prijamnik koji obavještava operatera na stroju o trenutnom položaju žlice/lopatice.

Ako je željeni nagib postavljen i razini, operater na stroju ga može implementirati na temelju očitanja senzora, bez mjerenja, bez ponovnog izračuna i bez rizika od pogreške i nadasve puno brže.

Sustav radi s rotacijskim laserom crvenim zrakama. Operater na stroju može putem daljinskog upravljača mijenjati postavke rotacijskog lasera ( pad, visinu, nagib) i to na udaljenosti do 100 metara od radnog stroja.

 

Dokumenti

Galerija