Werkteh
Werkteh Proizvodi

KUPNJA PO DJELATNOSTI

KUPNJA PO KATEGORIJAMA

JAMSTVO ZA DEWALT ALATE

Slika

UVJETI JAMSTVA

Ovdje saznajte kako ostvariti pravo na jamstvo za kupljeni DeWALT proizvod.

 

Jamstvo se ostvaruje uz ovjereni jamstveni list i račun. Davatelj jamstva jamči svojstva i besprijekoran rad proizvoda tijekom jamstvenog roka koji počinje isporukom robe kupcu i traje 12 mjeseci za sve proizvode ili 3 godine ako registrirate alat na web stranici https://mydewalt.dewalt.co.uk/3/ unutar 4 tjedna od dana kupnje, osim za čavlerice, kompresore, agregate, punjače, baterije, lasersku mjernu opremu, osobnu zaštitnu opremu i visokotlačne čistače. Powerstack baterije se također mogu registrirati za produljeno jamstvo, na isti način kako se registriraju i ostali alati.

Jamac se obvezuje snositi sve troškove za otklanjanje nedostataka koji nastaju normalnom uporabom proizvoda u razdoblju za koje je dano jamstvo. Svaki kvar koji spada u opseg jamstva kupac mora prijaviti ovlaštenom serviseru. Jamac jamči da je kupljeni proizvod bez greške u kvaliteti i bez tehničkih nedostataka. Jamstvo ne isključuje prava potrošača koja proizlaze iz odgovornosti prodavača za greške na proizvodu.

UPOZORENJE! Potrošač ima zakonsko pravo na besplatno ostvarivanje jamstvenih zahtjeva od prodavatelja u slučaju nesukladnosti robe.

Slika

ŠTO JAMSTVO NE POKRIVA

Ovdje možete provjeriti koji slučajevi nisu pokriveni jamstvom.

 

  • ako se kupac nije pridržavao uputa za korištenje proizvoda,
  • ako je proizvodom upravljala osoba koja nije imala naše ovlasti,
  • ako kupac nestručno ili nemarno rukuje proizvodom,
  • ako kupac koristi alat koji nije namjenjen za profesionalnu uporabu, u industriji ili trgovini,
  • za dijelove podložne habanju/trošenju i dijelove za koje je propisano redovito održavanje ili zamjena. Primjer takvih dijelova: četkice, borfuteri, kablovi, kučišta, prirubnice, brtve, maziva, vodilice, opruge, prihvati, držači bitova i drugo.

Jamstvo ne pokriva kvarove nastale tijekom transporta te nakon isporuke proizvoda kupcu, kvarove uzrokovane nepravilnom montažom i održavanjem, mehaničke kvarove koje je uzrokovao korisnik, kvarove uzrokovane previsokim ili preniskim električnim naponom i kvarove uzrokovane višom silom. U slučaju da je jamstveni zahtjev neosnovan, kupac je dužan podmiriti nastale troškove.

Ukoliko se nedostaci ne otklone u roku od 30 dana od dana kada je proizvođač, prodavatelj ili ovlašteni servis zaprimio zahtjev kupca za otklanjanje nedostatka, proizvođač će robu besplatno zamijeniti istom ili sličnom besprijekornom robom. Rok se može produžiti za 15 dana sukladno Zakonu o ZVPOT-1. Uz naknadu, jamac osigurava održavanje, rezervne dijelove i priključke najmanje 3 godine nakon isteka jamstvenog roka.

Primjena jamstva:
U slučaju ostvarivanja jamstva, kupac je dužan poslati alat zajedno s ispravno ispunjenim jamstvenim listom, a u slučaju produljenja jamstva i potvrdom o produljenom jamstvu u jedan od ovlaštenih servisa navedenih na jamstvenom listu.
Svi podaci na dostavljenim dokumentima moraju biti usklađeni.

O DEWALT ALATIMA

DeWALT u Werkteh-u.

DeWALT stoji iza jednih od najboljih akumulatorskih i električnih alata, te pribora, poznatog po vrhunskoj kvaliteti proizvodnje još od 1924. godine. Majstori diljem svijeta oslanjaju se na te alate, kako bi u najkraćem roku izvršili kvalitetan posao.
U ponudi imamo sve od DEWALT akumulatorskih i električnih alata i pribora koji su dostupni za EU tržište, pa bez obzira da li si iskusni profesionalac ili uradi sam majstor, imamo sve za tebe. Biraj između više različitih serija alata –  ATOMIC Compact, FLEXVOLT, FLEXVOLT Advantage, XTREME 12V MAX, XTREME 18V MAX i POWERSTACK.
U Werkteh-u osiguravamo alat za neometani rad, te podršku u izboru alata koji odgovara tvojim potrebama.

FLEXVOLT – SNAGA ELEKTRIČNOG ALATA UZ SLOBODU BEŽIČNOG.

Bez obzira gdje radite, potrebni su vam alati koji obavljaju posao. 54V MAX alati u kombinaciji s 54V MAX FLEXVOLT baterijama pružaju maksimalnu učinkovitost i slobodu da radite bilo gdje. Napravljeni za zahtjevne primjene, ovi alati daju iznimnu snagu za teške poslove.
FLEXVOLT® tehnologija unijela je inovaciju u industriju alata s prvom fleksibilnom baterijom na svijetu. Sustav dvostrukog napona pruža snagu i vrijeme rada bez premca. Flexvolt 54V baterija kompatibilna je s 18V i 54V alatima.

ATOMIC

Veličina bez kompromisa – Poboljšajte manevriranje u malim prostorima i rješavajte teške poslove s alatima koji su dizajnirani da budu kompaktni i snažni. Atomic serija alata pruža istu snagu kao dosadašnje verzije alata, no lakši su i manji što omogućava efikasniji rad. Kompatibilan je sa svim 18V baterijama.

POWERSTACK

Kompatibilne sa svim alatima i punjačima od 18V MAX, DEWALT POWERSTACK™ baterije koriste revolucionarnu tehnologiju baterijskih ćelija. Dobijte 50% više snage u usporedbi s klasičnom 18V baterijom za rješavanje teških poslova s ​​našom najsnažnijom baterijom u klasi. S 50% više učinkovitosti, naša najučinkovitija baterija u svojoj klasi povećava produktivnost alata. S 2X duljim životnim vijekom, korisnici mogu u potpunosti napuniti i isprazniti dvostruko veću količinu od tradicionalne DEWALT® 5Ah baterije.

TOUGHSYSTEM 2.0

DEWALT® TOUGHSYSTEM® 2.0 pohrana spremna je za sve izazove. Projektirana za maksimalnu izdržljivost, ovaj potpuno prilagodljiv sustav za pohranu napravljen je da zadovolji zahtjeve svih  profesionalaca.
Sastavite svestrane kutije s alatima, ladice, organizatore i još mnogo toga kako bi radni prostor bio optimiziran za sve vrste djelatnosti. Dizajniran je da bude kompatibilan unatrag sa svim originalnim TOUGHSYSTEM® proizvodima s patentiranim bočnim zasunima, koji se pričvrščuju jednim dodirom.