UVJETI POSLOVANJA

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom, pouzećem, gotovinom, karticom.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše ime i prezime.

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

 

Werkteh payway
Werkteh master card
Werkteh diners card
Werkteh american express card
Werkteh discover card
Werkteh maestro card
Werkteh visa card

HT-PayWay-screen-01.svg

 

OTPREMA

Dostava je moguća po cijeloj Hrvatskoj, od velikih gradova do malih otoka!

Otprema robe vrši se ekspresnom GLS dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke vrijednosti do 150,00 €, a iznosi 6,25 € po paketu.

Za narudžbe iznad 150,00 € dostava je besplatna.

CIJENE

Cijene su izražene u Eurima (€), sadrže PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške, jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se WerkTeh j.d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima, jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

STANJE ZALIHA

Obzirom da se stanje zaliha na skladištu dobavljača konstantno mijenja, u slučaju da željeni alat nije odmah dostupan, tvrtka WerkTeh j.d.o.o. će obavijestiti kupca, te dogovoriti alternativno rješenje u skladu s mogućnostima.

AKCIJSKA PRODAJA

Tvrtka WerkTeh j.d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi biti će dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, tvrtka WerkTeh j.d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

WerkTeh j.d.o.o.