UVJETI POSLOVANJA

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom, pouzećem, gotovinom, karticom.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše ime i prezime.

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

OTPREMA

Dostava je moguća po cijeloj Hrvatskoj, od velikih gradova do malih otoka!

Otprema robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke vrijednosti do 150,00 €

Iznos poštarine je 5,99 € po paketu.

Za narudžbe iznad 150,00 € dostava je besplatna.

CIJENE

Cijene su izražene u kunama (HRK) i Eurima (€), sadrže PDV, vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se WerkTeh j.d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

AKCIJSKA PRODAJA

Tvrtka WerkTeh j.d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, tvrtkaWerkTeh j.d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

WerkTeh j.d.o.o.