UVJETI POSLOVANJA

 

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene u našoj Internet trgovini.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe je WerkTeh j.d.o.o. , Bijenik 74, 10 000 Zagreb. OIB:41946654538, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u eurima i kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem, telefonskim putem ili putem maila.

KAKO KUPOVATI?

Kupnja u Internet trgovini je jednostavna i brza, pratite ovih 7 osnovnih koraka:

 1. Odaberite proizvod
 2. Kliknite na polje “DODAJ U KOŠARICU”
 3. U gornjem desnom kutu kliknite na “KOŠARICU”
 4. Kliknite na “NARUDŽBA”, prikazat će Vam se specifikacija narudžbe.
 5. Odaberite način plaćanja
 6. Kliknite na polje “NARUČITE”**
 7. Upišite u formular svoje podatke potrebne za obradu narudžbe te isporuku iste
 8. Narudžba je izvršena!

 

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje.

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom ili izvršiti plaćanje putem pouzeća.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše ime i prezime.

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

Werkteh payway
Werkteh master card
Werkteh diners card
Werkteh american express card
Werkteh discover card
Werkteh maestro card
Werkteh visa card

HT-PayWay-screen-01.svg

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu

 

OTPREMA

Dostava je moguća po cijeloj Hrvatskoj, od velikih gradova do malih otoka!

Otprema robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke vrijednosti do 150,00 EUR, odnosno 1.130,18 KN.

Iznos poštarine je 5,00 EUR + PDV po paketu.

Za narudžbe iznad 150,00 EUR, odnosno 1.130,18 KN dostava je besplatna.

DOSTAVA

Proizvode raspoložive na skladištu šaljemo radnim danom najkasnije 24 h nakon evidentiranja primitka uplate (može potrajati dan ili dva ovisno o banci). U slučaju da proizvod nije trenutno rasploživ, kontaktirat će Vas djelatnik tvrtke WerkTeh j.d.o.o. i obavijestiti Vas kada smo u mogućnosti isporučiti Vašu narudžbu.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku 7 dana od njezina primitka.

proizvod mora biti nekorišten i u originalnom pakiranju, zajedno s originalnim računom i garancijom koje ste primili uz pošiljku. Ako ne želite zamjenu proizvoda, vratit ćemo uplaćeni iznos na Vaš račun. Troškove povrata i slanja nove robe snosi sam kupac.
Kupac ima pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta. U tom slučaju, u dogovoru s kupcem, odobrit ćemo povrat proizvoda te kupcu poslati novu pošiljku bez dodatnih troškova. Uz vraćenu robu potrebno je priložiti original računa i svu dokumentaciju koju ste primili uz pošiljku.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

WerkTeh j.d.o.o. smatra Vašu privatnost svojim prioritetom. Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika. Kao posjetitelj naše Internet trgovine prihvaćate ovdje navedene postupke i mjere zaštite privatnosti.

OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje WerkTeh j.d.o.o. sazna tijekom Vašeg korištenja Internet trgovine.

WerkTeh j.d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju, te će ih čuvati u tajnosti, odnosno neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica naše Internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

UVJETI POSLOVANJA

Usluge internetske trgovine WerkTeh j.d.o.o. vrijede za kupce sa prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Proces kupnje potrebno je završiti do kraja.

Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina i ukoliko prihvaćate naše ovdje navedene uvjete korištenja, opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje koji su dostupni neposredno prije završetka kupnje.

Cijene prikazane u Internet trgovini su maloprodajne cijene i izražene su u hrvatskoj valuti, u eurima i kunama.

Narudžbom proizvoda putem Internet trgovine WerkTeh j.d.o.o. prihvaćate uvjete kupnje koji su navedeni na Internet trgovini.

Kupac je svaka osoba koja elektronički naruči proizvod. Kupac je svaka prava ili fizička osoba koja naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.

Kupoprodajni ugovor između korisnika i WerkTeh j.d.o.o. postaje pravovaljan nakon primitka naručene pošiljke i vrijedi isključivo za područje RH.

Tvrtka WerkTeh j.d.o.o. obvezuje se poslovati u skladu sa legitimnim zakonima Republike Hrvatske.

WerkTeh j.d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu, ako je kreditna/debitna kartica neispravna ili se ne može autorizirati.

WerkTeh j.d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu, ako postoji sumnja u prijevaru i pri tome elektroničkom poštom ili telefonskim pozivom obavijesti kupca.

WerkTeh j.d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu, ako nije moguće kontaktirati kupca.

WerkTeh j.d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je adresa ne postojeća ili se prema upisanim podacima ne može dostaviti proizvod na tu adresu.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda od strane WerkTeh j.d.o.o. zbog toga što proizvod trenutno nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti od dobavljača, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem te kupac tada može odlučiti:

 • želi li otkazati narudžbu i u tom slučaju naplata niti dostava neće biti realizirana;
 • prihvatiti novi rok isporuke, ukoliko proizvod možemo naručiti od dobavljača i tada moramo kupca obavijestiti o očekivanom roku isporuke;
 • ukoliko ne možemo identičan proizvod naručiti od dobavljača po identičnim uvjetima, tada možemo kupcu ponuditi zamjenski proizvod sličnih karakteristika, po tada važećoj cijeni za taj proizvod.

CIJENE

Cijene su izražene u eurima (EUR) i kunama (HRK), sadrže PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka greške, jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu.

Takve situacije su izvanredne i za njih se WerkTeh j.d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer će ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj narudžbi kupca.

Werkteh payway
Werkteh master card
Werkteh diners card
Werkteh american express card
Werkteh discover card
Werkteh maestro card
Werkteh visa card

HT-PayWay-screen-01.svg

AKCIJSKA PRODAJA

Tvrtka WerkTeh j.d.o.o. će periodično stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima ili će biti dostupni kupcima određene, točno specificirane skupine. Uvjeti akcijske prodaje bit će detaljno opisani, posebice trajanje akcijske prodaje, ograničenje količina robe, visina popusta i sl.

Nakon isteka roka akcijske prodaje, tvrtkaWerkTeh j.d.o.o. neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (na primjer, ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.
Ugovor možete raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju.

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Izravne troškove povrata robe obavezni ste snositi sami.

Posebno napominjemo da ste odgovorni za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Prihvaćanjem ovih općih uvjeta, prihvatili ste i odredbe spomenutog pravilnika.

Pravo na jednostrani raskid ugovora Zakonom je isključeno u više slučajeva.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

WerkTeh j.d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici WerkTeh j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

GARANCIJE

Reklamacije proizvoda u garantnom roku rješavaju se u ovlaštenim servisima i pod uvjetima opisanim u garantnom listu koji će biti isporučen uz svaki električni, akumulatorski ili benzinski alat.

IZJAVA O SIGURNOSTI

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Werkteh payway
Werkteh master card
Werkteh diners card
Werkteh american express card
Werkteh discover card
Werkteh maestro card
Werkteh visa card

HT-PayWay-screen-01.svg

3dsecure upute za sigurnu internetsku kupovinu

WerkTeh j.d.o.o.