Werkteh
Werkteh Proizvodi

KUPNJA PO DJELATNOSTI

KUPNJA PO KATEGORIJAMA

JAMSTVO ZA MAKITA ALATE

Slika

Uvjeti jamstva

Pročitajte uvjete jamstva za Makita alate za Hrvatsku.

Na svakom Makita alatu provedena je temeljita inspekcija i strogi nadzor jamstva kvalitete. Uz prava koja proizlaze iz zakona ili ugovora, Makita jamči za ispravni rad svakog alata 12 mjeseci od datuma kupnje. U navedenom periodu Makita će besplatno popraviti bilo kakve kvarove na alatu. Ako tijekom trajanja jamstva ovlaštena servisna radionica ne popravi proizvod u roku od 45 dana od prijave kvara ili ako kvar uopće ne može otkloniti, proizvod će biti zamijenjen novim ispravnim proizvodom ili će plaćeni iznos biti vraćen.

Ovo jamstvo se primjenjuje na sve nove Makita alate na prostoru Republike Hrvatske.

Za isporučeni proizvod jamčimo servisno održavanje i rezervne dijelove 7 (sedam) godina.

Slika

Produljeno jamstvo

Ovdje pročitajte detalje o produljenom Makita jamstvu.

Za sve Makita i Makita MT električne i akumulatorske alate ili alate na benzin (osim za DFT, DFL, DTDA, DTWA seriju, pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i svjetiljke na akumulatore) kupljenje kod ovlaštenog prodavača u Hrvatskoj, Makita nudi dobrovoljno produženje jamstva do 36 mjeseci, pod uvjetom da kupac registrira alat na web stranici www.makita.hr unutar 4 tjedna od datuma kupnje (koji je naveden na računu). Za sve Li-ion akumulatore, kupljene pojedinačno ili zajedno u kompletu s akumulatorskim alatom nudimo produženo jamstvo na ukupnon 2 godine.

Da bi registrirao alat, kupac mora pristati na obradu podataka za potrebe marketinga. Prilikom registracije kupac će dobiti potvrdu o produženom jamstvu, koja mora biti spremljena i ispisana. Produženje jamstva primjenjivo je sqamo za kupce sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj.

Slika

Iznimke od jamstva

Jamstvo ne pokriva oštećenja prouzročena slijedećim:

 

 • neprikladnom ili nemarnom uporabom, uključujući između ostalog, pogrešnom uporabom ili uporabom neadekvatne opreme;
 • neovlaštenim miješanjem u proces rada alata (uključujući između ostalog, otvaranje i preinake alata);
 • mehaničkim oštećenjima ili preopterećenjem alata;
 • preniskim ili previsokim naponom;
 • vanjskim udarcima (zbog pada ili udarca);
 • uporabom neoriginalne opreme;
 • neispravnom instalacijom alata;
 • neodržavanjem ili neispravnim održavanjem alata;
 • redovnim habanjem (npr. habanje dijelova komponenata, kao što su grafitne četkice, kuglični ležajevi, prekidači, kablovi, brtvila);
 • prijevozom nakon primopredaje alata;
 • nepridržavanjem uputa za upotrebu;
 • višom silom.

Jamstvo ne pokriva rastavljene i djelomično rastavljene alate, kao ni alate popravljane dijelovima koji nisu proizvedeni od strane Makite, kao ni alate koje su pokušale popraviti neovlaštene osobe. Jamstvo se ne odnosi na redovno periodično održavanje , potrošne dijelove (kao što su četkice, ulje, mast) i ne pokriva redovno habanje alata.

Slika

Realizacija jamstva

Kako ostvariti pravo na jamstvo.

U slučaju ostvarivanja prava iz jamstva, alat mora biti poslan s originalnim primjerkom isprave kojom se dokazuje kupovina alata (npr. račun), jamstveni list i produženi jamstveni list na adresu Makite ili ovlaštenog pružatelja usluge (kao što je naznačeno u produženom jamstvenom listu). Podaci na svim priloženim dokumentima moraju biti međusobno usklađeni.

Ovo jamstvo ne utječe na prava iz odgovornosti za materijalne nedostatke koja kupac ima prema prodavatelju besplatno.

O Makita alatima

Učinkovita distribucijska mreža

Makita ima gustu mrežu prodavača u Istočnoj Europi koji svakom kupcu Makita proizvoda mogu ponuditi prvoklasnu uslugu i profesionalno savjetovanje. Partnerstvo između tvrtke Makita i njezinih uvoznika, distributera i prodavača temelji se na velikom uzajamnom povjerenju te je snažno ojačalo tijekom godina, zahvaljujući odličnom iskustvu i obostranom poštivanju. Makita podržava svoju prodajnu mrežu u gotovo svim dijelovima Istočne Europe, dobro obrazovanim stručnjacima za upravljanje uređajima. Oni vam prezentiraju naš alat, jer samo na ovaj način možemo predstaviti alate uz stručno savjetovanje na pravom mjestu i u pravo vrijeme, izravno vama korisnicima.

Uska suradnja s kupcima, kao i uključivanje kupaca u razvijanje proizvoda, nama su na prvom mjestu. Iskoristit ćemo sve mogućnosti, znanje i iskustva da se zadovolje potrebe i želje naših kupaca te da im se ponude proizvodi koji će premašiti njihova očekivanja.  Prednost Makite je uspostavljena i raširena servisna mreža.

Sveobuhvatno osiguranje kvalitete

Naši proizvodni pogoni u Japanu, Kini, SAD-u, Velikoj Britaniji, Rumunjskoj, Brazilu i Njemačkoj rade uz primjenu najnaprednije tehnologije i sustava kontrole kvalitete. Makita proizvodi izrađuju se od pažljivo odabranih komponenata i koriste diljem svijeta. Kućišta i unutarnje komponente proizvode se od kvalitetnih materijala te nadilaze očekivanja i najzahtjevnijih korisnika. Kako bi se zadovoljio vrhunski standard kvalitete, naši proizvodi prolaze kroz ispitivanja tijekom postupka proizvodnje i montaže. Prije nego što proizvod napusti tvornicu, prolazi završnu kontrolu u skladu sa standardom ISO 9001:2000. Makita jamči vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda.

Pouzdanost i ergonomija

Makita alate odlikuje se posebno dugim radnim vijekom, jednostavnošću uporabe i tehničkom sigurnošću. Profesionalci u zanatu i industriji diljem svijeta cijene optimalan omjer robusnosti, ergonomije i suvremenog dizajna. Makita alati posebno se odlikuju svojom izvrsnom uravnoteženošću koja omogućava rad bez napora. Samo je originalan pribor marke Makita optimalno prilagođen ovim alatima. Makita dinamično proširuje svoju ponudu alata i pribora te istovremeno razvija rješenja za profesionalne korisnike. Široko razgranata servisna mreža u kojoj rade redovito školovani tehničari, optimalno zaokružuje cjelokupnu ponudu tvrtke Makita.