Werkteh
Werkteh Proizvodi
Werkteh
%

Metabo Combo Set 4.3.2 set akumulatorskog alata 18V / 2x baterije + punjač + torba

Akcijska cijena:

1.090,00 €

Regularna cijena:

1.409,28 €

Cijena u zadnjih 30 dana:

1.090,00 €

Količina:

- +
×

  Opis

  Akumulatorska bušilica/odvijač BS 18 LTX BL I: Bušilica/odvijač bez četkica s maksimalnom snagom za zahtjevne primjene. Odabir “impuls” načina rada za otpuštanje tvrdokornih vijaka i za točkasto bušenje na glatkim površinama

  Akumulatorski udarni odvijač SSW 18 LTX 400 BL: jedinstveni Metabo motor bez četkica za brz napredak u radu i maksimalnu učinkovitost za svaku primjenu. Zaštita od preopterećenja: Štiti motor od pregrijavanja. Visok okretni moment s posebno kompaktnim dizajnom.

  Akumulatorska kutna brusilica WB 18 LTX BL 125 Quick: Jedinstveni inkapsulirani Metabo motor bez četkica s optimalnom zaštitom od prašine osigurava brz napredak u radu i najveću učinkovitost. Tanak dizajn za rad s malim zamorom u ograničenim prostorima ili iznad glave. Brzi kočioni sustav za najveću sigurnost korisnika zaustavlja disk u roku od nekoliko sekundi nakon isključivanja.

  Akumulatorsko svjetlo za gradilište BSA 14.4-18 LED: Snažno bežično svjetlo za gradilište s 18 LED dioda za opsežno i ravnomjerno osvjetljenje radnog mjesta i za detekciju nedostataka pri površinskoj obradi. Rad sa svim Li-Power i LiHD kliznim baterijama od 14,4 i 18 volti. Robusno i izdržljivo za zahtjevnu upotrebu na gradilištu.

  2x LiHD 10.0 Ah baterije

  Punjač ASC 145