Werkteh
Werkteh Proizvodi
Werkteh
%

Montolit Masterpiuma 63P5 rezačica keramike 63x63cm - GRATIS REZNA PLOČA

Akcijska cijena:

372,94 €

Regularna cijena:

438,75 €

Cijena u zadnjih 30 dana:

372,94 €

Količina:

- +
×

  Opis

  STRUKTURIRANI MODULARNI OKVIR – Okviri od lake legure su dimenzionirani i strukturirani u točkama najvećeg opterećenja s umetnutim “nosačima za pojačanje i rebrima” koji optimiziraju ponašanje stroja za prednje rezove, debele rezove ili full-body porculan.

  MULTIFUNKCIONALNI GONIOMETRIJSKI KVADRAT – Veliki goniometrijski kvadrat gotovo je simetričan i može se okretati i udesno (+ 45°) i ulijevo (- 45°), omogućujući precizne rezove u nizu pod bilo kojim kutom zahvaljujući domišljatom sklopivom graničniku, zadržavajući impresivnu Montolit značajku – mogućnost zatvaranja unutar oblika stroja. Ovo je idealno za točnost, kao i za brzo postavljanje i zatvaranje na gradilištu, rukovanje i transport.

  POKAZATELJI SNAGE – Ručka za rezanje ima mnoge prednosti:
  – Sposobnost operatera da upravlja dubinom reza i silom lomljenja. Pritisak se može kontrolirati i savršeno modulirati prema vlastitom nahođenju. Ručka vodi rukovatelja prema zahtjevima koje diktiraju različiti materijali, što znači da se rukovatelj može bez straha suočiti sa strukturiranim, vrlo debelim pločicama (do 20 mm) ili vrlo tankim staklenim mozaikom. Rad na dizajniranju i modeliranju ručke daje još više prednosti osjetljivoj prirodi push graviranja.
  – Dvostruki sustav za cijepanje ima ugrađeni polimer otporan na ogrebotine. Ovo je jednokomponentni komad koji se može zatvoriti za normalne rezove (ovo ne zahtijeva nikakvo povlačenje ručke nakon prvog reza), a zatim otvoriti za rezove na kutovima pločica ili za mozaik ploče.
  – Integrirani lubrikant koji se može koristiti kada je potrebno, laganim pritiskom na dozator.
  – Kotačić za graviranje od volfram karbida, presvučen titanom, jasno je vidljiv i ima jamstvo na 5000 metara, no po potrebi se brzo i jednostavno mijenja.
  – R.A.S. (Sustav za podešavanje valjka) – cilindar izrađen od materijala otpornog na trenje i habanje koji uvijek održava kontakt sa šipkom/poprečnim elementom, učinkovito eliminirajući svako bočno pomicanje, te jamči savršeno klizanje ručke za urez i stoga uvijek super precizne gravure.

  BOČNI NOSAČI – Proširena potporna površina (63P5) ili robusna krila od tlačno lijevanog aluminija savršeno su integrirana u okvire, osiguravajući poboljšanu potporu velikim pločicama s dijagonalnim rezovima, bez napuštanja profila stroja.

  Tehnički podaci:

  Max.dužina rezanja: 63cm
  Max.dijagonala rezanja: 44cm
  Max.debljina pločica: 2cm
  Masa: 11kg