Werkteh
Werkteh Proizvodi
Werkteh

DeWALT DWST08061-1 podesivo radno svjetlo sa koferom 18V / bez baterije i punjača

Regularna cijena:

311,73 €

Količina:

- +
×

  Opis

  Osvijetlite radna područja i držite osnovne alate pri ruci uz DEWALT® TOUGHSYSTEM® 2.0 podesivo radno svjetlo sa spremištem.
  S dovoljno prostora za pohranu, integriranom sklopivom ručkom i izdržljivim dizajnom, ovaj TOUGHSYSTEM® kompatibilan proizvod pruža svestranost potrebnu za zahtjevna gradilišta.

  2-U-1 FUNKCIONALNOST – Osvijetlite radna područja i transportirajte osnovne alate s podesivim radnim svjetlom s 2 zakretne LED glave i kompaktnom kutijom za pohranu.
  SNAŽNA RASVJETA – Osvijetlite mračne prostore s do 4000 lumena (koristeći oba svjetla) prirodne bijele svjetlosti i 7 razina svjetline.
  BEŽIČNI RAD – pomoću DEWALT® 18V ili FLEXVOLT® baterije
  DUGO VRIJEME RADA – Ostvarite do 3 sata rada* na maksimalnoj postavci svjetline.
  POKRIVENOST SVJETLOM od 360º – Osvijetlite gradilišta korištenjem samostojeće jedinice, složene na kutije s alatom TOUGHSYSTEM® 2.0, montirane na tronožac (prodaje se zasebno) ili obješene na sklopivi način
  PRAKTIČNA PRENOSIVOST ZA ALATE– Nosite svoje alate tijekom cijelog posla s izdržljivom sklopivom ručkom integriranom u otvorenu torbicu za pohranu.
  PRILAGODENA RJEŠENJA ZA SKLAPANJE – Složite i učvrstite ovo radno svjetlo i kutiju za pohranu s drugim TOUGHSYSTEM® 2.0 modulima pomoću patentiranog automatskog

  Tehnički podaci:
  Napon:
  Snaga: 40 W
  Jačina svjetla: do 4000lm
  Vrsta svjetla: LED
  Masa: 4,83kg
  napon: 18 V
  Broj svjetala: 2

  Isporuka:

  Podesivo radno svjetlo
  Otvorena torba za pohranu