BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE VEĆE OD 150,00 €

Werkteh
Werkteh Proizvodi
Werkteh
Werkteh
Werkteh

Nivel System NL720G digitalni rotacijski laser zeleni 700m + SJJ1 + LS-24

Regularna cijena:

1.858,13 €

Količina:

- +
×

  Opis

  Nivel System NL720G DIGITAL rotirajući laser je svestran i višenamjenski alat za primjenu na otvorenim prostorima i u zatvorenim prostorima. Laser se temelji na dokazanoj i učinkovitoj laserskoj tehnologiji NIVEL koja osigurava mjerenje visokom preciznošću. NL720G DIGITAL određuje vodoravnu ravninu (također s nagibima u 2 osi) ili okomitu ravninu, dok laserski visak određuje okomitu liniju ili prave kutove.

  Opremljen je sustavom za automatsko usmjeravanje laserske zrake. Ova funkcija olakšava postavljanje nagiba (horizontalni radovi) ili pronalaženje smjera (vertikalni radovi). Laser nudi dobre performanse na velikim udaljenostima (domet od 700 m) u teškim terenskim uvjetima – brzo se nivelira i otporan je na vibracije tla. NL720G DIGITAL standardno se nudi s digitalnim senzorom, s digitalnim prikazom visinskih razlika. To znatno pojednostavljuje i ubrzava mjerenja. Libela je opremljena intuitivnim sučeljem s LCD zaslonom. Osim toga, daljinsko upravljanje dostupno je putem daljinskog upravljača.

  sve vidljivo golim okom – očitana laserska zraka dovoljno je jaka da bude vidljiva na udaljenosti do nekoliko desetaka m, kada se projicira na objekt.
  veliki domet – rad na otvorenom prostoru na udaljenosti od 700 m (radni promjer lasera)
  učinkovito niveliranje – funkcija automatskog poravnanja i određivanja nagiba, digitalni laserski senzor s numeričkim vrijednostima kota znatno olakšavaju niveliranje i povećavaju njegovu točnost (nije potrebno očitavati vrijednosti sa letve jer su prikazane na senzoru)
  rad s kosinama – laserska zraka može biti nagnuta u jednom ili dva smjera u rasponu od ±10%, određivanje nagiba na terenu se vrši ručno i bez potrebe izračunavanja visine pojedinih točaka
  djelovanje u svakom smjeru – glava emitira lasersku ravninu horizontalno zajedno s dodatnom laserskom linijom, što olakšava definiranje ravnine pod pravim kutom u odnosu na određenu liniju
  brzo samoniveliranje – kompenzator brzo i precizno nivelira jedinicu, a alarm “nagiba” instrumenta eliminira pogrešna mjerenja, ako je instrument slučajno izbačen iz razine
  rukuje jedna osoba – potrebna je samo jedna osoba za rukovanje jedinicom i izvođenje niveliranja
  daljinski upravljač – radni parametri se mogu podesiti pomoću radio daljinskog upravljača koji se isporučuje u standardnoj konfiguraciji (domet 100m)
  učinkovito napajanje – Li-ion punjiva baterija (5000mAh), može se puniti tijekom rada
  sveobuhvatno – libela se standardno isporučuje s nizom praktičnih dodataka za podršku vašem radu (DIGITALNI laserski senzor s nosačem, daljinski upravljač, baterije, punjač, ​​laserska meta, torba za nošenje)
  spreman za sve uvjete – robusno kućište ojačano metalom, metalni štitnik za glavu lasera, gumeni rubovi za ublažavanje i zaštitu lasera od oštećenja od udaraca i udaraca, jedinica je otporna na prašinu i vodu (IP65)

   

  Brza i jednostavna mjerenja

  NL720G DIGITAL je samonivelirajući tip lasera – sam se nivelira kada se uključi i odmah je spreman za upotrebu. Kada se prikaže na površini, čini referentnu liniju za vodoravni ili okomiti rad. Zajedno sa senzorom i laserom, pruža točan set za niveliranje za mjerenja obavljena jednom rukom. Numerički prikaz visine (digitalni laserski senzor) znatno skraćuje proces niveliranja. Funkcija skeniranja omogućuje sužavanje prikazanog snopa na definirani raspon, tako da je referentna laserska ravnina dostupna samo u radnom sektoru.

  Svestrana primjena

  Instrument omogućuje rad s horizontalnim i vertikalnim snopom. Razina se može naginjati u jednom ili dva smjera, pa se laser može koristiti za poslove poput izlijevanja podova ili izravnavanja i pripreme površina za popločavanje, sportskih terena ili prometnica – osiguravajući odvodnju vode prema projektiranim nagibima. Za građevinske radove dobro dolazi laserski visak, koji je os generirane laserske ravnine. Ova funkcija omogućuje točno poravnanje lasera kada se radi pod pravim kutom ili za prijenos referentne vrijednosti (visak se istovremeno projicira prema dolje i prema gore). Za rad na otvorenom i veće domete koristi se laserski senzor koji omogućuje prijem signala na dometu od 700 m (promjer dometa). Razne dostupne brzine glave optimiziraju rad na manjim i većim udaljenostima.

  Nezamjenjiv na gradilištima

  Libela se isporučuje s elektroničkim kompenzatorom za uklanjanje vibracija i osiguravanje preciznog niveliranja laserske ravnine. Elektronički kompenzator mnogo je precizniji od magnetskog. Ovo je važno za građevinska istraživanja, gdje tlo može vibrirati zbog rada teških strojeva – i dalje će biti osigurana pouzdana i točna mjerenja. Oprema je otporna na prašinu i vodu, što potvrđuje klasa IP65. Osim toga, glava lasera zaštićena je metalnim štitom, a kućište lasera opremljeno je gumenim rubovima za ublažavanje i zaštitu od oštećenja.

  Ugodan rad

  NL720G DIGITAL ima intuitivnu kontrolnu ploču. Upravljanje funkcijama, uključujući unos vrijednosti nagiba, vrši se ručno. Funkcija automatskog usklađivanja, putem senzora s radijskom komunikacijom, će postaviti referentnu zraku na unaprijed postavljenu razinu ili smjer (točku koju određuje laserski senzor). Funkcijama lasera može se upravljati s instrumenta ili putem daljinskog upravljača. Radio komunikacija omogućuje domet do 100m. Laser se napaja baterijom velikog kapaciteta od 5000mAh, a može se napajati i izravno iz električne mreže. Kompaktno kućište s praktičnim rukohvatima čini instalaciju na gradilištu ili transport jednostavnima.

  Tehnički podaci:

  Laserska zraka: zeleni laser (635 nm), klasa 3
  Točnost: ±0,72 mm/10 m
  Domet rada: 700 m (sa senzorom) – promjer
  Nagib ravnina: ± 10% (X-os, Y-os) ručno
  Automatsko poravnanje: da
  Raspon samoniveliranja: ±5° (brzo niveliranje – elektronički senzor)
  Prikaz snopa / ravnine: 1 x vodoravno (360°), 1 x okomito (360°)
  Varijabilna brzina vrtnje glave: 100,300,600,800 o/min
  Skeniranje: 0-10°-45°-90°-180°
  Daljinski upravljač: da (radio, domet 100m)
  Napajanje: punjivo Li-ion 7.4V 5000mAh
  Klasa otpornosti: IP65
  Raspon radne temperature: -10°C do +50°C
  Dimenzije: 274 x 173 x 232 mm
  Masa: 2,8 kg

  Obujam isporuke:

  NL720G – rotirajući laserski nivelir
  RD300G – laserski senzor (radio, digitalni)
  NL-BR500 – nosač senzora
  RC–7 – daljinski upravljač
  TR-G – laserska meta
  GL-G – laserske naočale
  CL-BR – multi-adapter
  Aku Li-ion 5000 – punjiva baterija
  CH-6 – punjač
  Kofer
  SJJ1 – stativ
  LS-24 – mjerna letva

  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner
  Werkteh partner